• Inicia la sessió
Cookies

Best Price Guarantee

Best Price Guarantee

Volem que paguis el preu més baix possible pel teu hotel. Si trobes la teva habitació d'hotel a un preu més barat a qualsevol lloc web d'Internet, després d'haver reservat a una pàgina que apareix a HotelsCombined, te'n retornarem la diferència, sempre que aquest preu inferior es trobi disponible a una pàgina web:

 • que no sigui una pàgina web de les que hi ha disponibles a HotelsCombined, i
 • que no sigui la pàgina web oficial de l'hotel ni qualsevol altra pàgina web directament operada per l'hotel, accessible des de la pàgina de l'hotel a HotelsCombined, a través de l'enllaç de la pàgina web oficial.
Per poder-te acollir a la "Garantia de millor preu" t'has de posar en contacte amb nosaltres dins de les 24 hores posteriors a la realització de la reserva.

Condicions:

 1. El preu més baix s'ha de trobar en un lloc web que no participi en el procés de comparació de HotelsCombined.
 2. L'habitació s'ha de reservar amb el proveïdor de reserves amb millor preu, a través de HotelsCombined.
 3. Atès que els preus dels hotels varien amb freqüència, cal que contacta amb nosaltres dins de les 24 hores següents a la realització de la reserva feta a través del proveïdor amb la tarifa més baixa mitjançant HotelsCombined. Has d'incloure la informació següent: el teu nom, el número de la reserva, una còpia del correu electrònic o del full de confirmació, i la pàgina web que presenta la tarifa més baixa.
 4. La garantia no és vàlida per a les reserves fetes per al mateix dia.
 5. La garantia només s'aplica al preu més baix que es trobi disponible en reserves en línia. El preu més baix en línia s'ha de poder reservar quan comprovem la teva reclamació en un termini màxim de 24 hores.
 6. El preu més baix s'ha de trobar en línia per al mateix tipus d'habitació i al mateix hotel que es va reservar a través del proveïdor de reserves amb millor preu utilitzant HotelsCombined, en les mateixes dates d'entrada i de sortida i amb les mateixes condicions de reserva.
 7. El preu més baix ha de ser en la mateixa moneda.
 8. HotelsCombined només retornarà la diferència entre el preu més baix trobat en un proveïdor de reserves pertanyent a HotelsCombined i el preu més baix si la reserva a través d'un proveïdor que apareix a HotelsCombined ha estat completada, no ha estat cancel·lada i no està subjecta a normes que permetin no fer-ne ús.
 9. La "Garantia de millor preu" no s'aplica a habitacions d'hotel reservades a través de tarifes específiques per a socis, programes d'estades freqüents, punts de fidelitat o altres programes de "recompensa" o promocions especials de l'hotel on s'ha efectuat la reserva, ni combinades amb aquestes. També s'exclouen de la garantia els preus d'hotels trobats a través de llocs d'hotels ocults, on l'hotel exacte no se sap fins que no es fa la reserva.
 10. Si s'accepta la teva reclamació, el "reemborsament de la diferència de preu" s'expedirà 30 dies després de la data de sortida de la reserva amb el proveïdor de reserves amb millor preu inclòs a HotelsCombined.
 11. El pagament es pot fer a comptes de PayPal.